Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muğla'da Deprem, Muğla'da Deprem Tatbikatı - Son Dakika : Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı!

Muğla'da Deprem, Muğla'da Deprem Tatbikatı - Son Dakika : Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı!. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Muğla valisi depremle ilgili açıklama yaptı. Muğla'da deprem olduğu bilgisi afad yetkilileri tarafından paylaşıldı. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Muğla bodrum açıklarında 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Giriş:23 temmuz 2017 00:10 güncelleme:01 mayıs 2021. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu.

Muğla'da deprem! Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine ...
Muğla'da deprem! Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine ... from i.sozcu.com.tr
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Yerin 12.19 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'na (afad) göre. 22 ocak 2019 salı 23:30. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi.

İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, bugün saat 16.50'de, merkez üssü muğla'nın ula ilçesi. Depremin şiddetiyle birlikte oluşan sarsıntı, muğla merkez, menteşe ve marmaris ilçelerinde de hissedildi. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Muğla'da 4.5 büyüklüğünde deprem - - Son Dakika Haberler
Muğla'da 4.5 büyüklüğünde deprem - - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, bugün saat 16.50'de, merkez üssü muğla'nın ula ilçesi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Depremin şiddetiyle birlikte oluşan sarsıntı, muğla merkez, menteşe ve marmaris ilçelerinde de hissedildi. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Muğla'da deprem bir mahalledeki tüm binalara hasar verdi.

Kandilli verilerine göre muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla'da deprem olduğu bilgisi afad yetkilileri tarafından paylaşıldı. Muğla bodrum açıklarında 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi?

Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler.

Muğla'da deprem korkuttu! - Güncel Haberler - Bursadabugun.com
Muğla'da deprem korkuttu! - Güncel Haberler - Bursadabugun.com from images.bursadabugun.com
Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken. Muğla valisi depremle ilgili açıklama yaptı. Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor.

Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi. Kandilli verilerine göre muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla valisi depremle ilgili açıklama yaptı. Kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre, 3.1 büyüklüğündeki deprem, 10.3. Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem muğla deprem. Son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur.